דרגת קושי
2 / 5

מצרכים

150 מיליליטר חלב, (כחצי כוס)
70 גרם סוכר, (כרבע כוס)
250 מיליליטר שמנת מתוקה, (מיכל)
1 כף ליקר בננה
14 גרם ג'לטין, (שקיק אחד)

אופן ההכנה

1
1. מרתיחים את השמנת עם ליקר הבננה, החלב והסוכר.
2
2. מרתיחים בנפרד מעט מים, ממיסים בהם את הג'לטין ומוסיפים לתערובת השמנת.
3
3. יוצקים לקעריות אישיות ומצננים במקרר במשך כמה שעות.
4
ההגשה: מזליפים בצלחת הגשה סירופ קרמל או מייפל, מחלצים את הפנקוטה בעדינות מהקערית ומניחים על הסירופ.
המתכון נכתב ב-08/10/2006