בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
שניצל מצופה בקוקוס
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
מצרכים
4
יח' חזה עוף
1
חב' קוסקוס מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
4 כפות
פירורי לחם
1 כפית
אורגנו יבש
5 כפות
שום
1
ביצה
מעט קמח
פלפל שחור גרוס
4 כפות
סויה
שמן לטיגון/ שמן זית לצליה בתנור
אופן ההכנה
1
1.מכינים 3 צלחות:
2
-קמח
3
- ביצה, סויה, שום כתוש
4
-פירורי לחם , קוסקוס, פלפל ואורגנו
5
2. פורסים את חזה העוף.
6
3. טובלים בקמח ומנערים.
7
4. טובלים בביצה ומהדקים לתוך הקוסקוס המתובל.
8
*גרסת התנור : מטפטפים שמן זית וקולים בתנור למשך כ-5-10 דקות בחום של 180-200 מעלות.
9
טיגון : מטגנים במחבת במעט שמן.
המתכון נכתב ב-11/10/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך