בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
פונץ' בסיסי עם יין אדום
דרגת קושי
4 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
כמות:
ל-6 מנות
מצרכים
750
מיליליטר יין, אדום
1
תפוח עץ, ירוק, חתוך לקוביות
1
תפוז, מקולף, חתוך לקוביות
3
מקלות קינמון
לפי הטעם אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1
שמים בסיר את כל החומרים, פרט למקלות הקינמון ולאגוז המוסקט ומחממים על אש נמוכה.
2
כשהפירות רכים מוסיפים את מקלות הקינמון ואת האגוד המגורר, מערבבים ומסירים מהאש.
המתכון נכתב ב-11/12/2024
תגיות:
אלכוהולים (משקאות)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך