דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
2 שעות
זמן עבודה
2 שעות

מצרכים

ל-4 מנות:
1 יחידה ברווז
1 יחידה פטריות שמפניון
0.5 כוס יין לבן יבש
1 יחידה בצל
לפי הטעם אבקת מרק עוף
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור

אופן ההכנה

1
1.קוצצים בצל ומטגנים במעט שמן, את הברווז חותכים ל- 8 מנות ומטגנים קלות.
2
2.מוסיפים את הפטריות ומתבלים במרק עוף, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
3
3.מוסיפים את היין הלבן וכארבע כוסות מים.
4
4.מבשלים עד לרתיחה באש גדולה ולאחר מכן מעבירים לאש קטנה כשעה וחצי עד שהברווז יתרכך.
5
* ניתן להגיש על מצע אורז לבן.
המתכון נכתב ב-11/10/2006