דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
2 שעות
זמן עבודה
2 שעות

מצרכים

למנה אחת:
500 גרם בשר בקר, שווארמה נקבה
0.5 כוס שמן זית
לפי הטעם שומן, כבש- לא חובה
לפי הטעם מלח
לפי הטעם פלפל שחור
לפי הטעם אורגנו
2 יחידות שן שום כתושה

אופן ההכנה

1
1. להכניס לכלי לא מתכתי את שמן הזית ושתי שיני השום. מלח פלפל ואורגנו לפי הטעם.
2
2. בכלי בצד מכניסים לשיפודים את הבשר ובין חתיכות הבשר שמים קצת שומן כבש(לא חובה אך רצוי ביותר).
3
3. את שיפודי הבשר שמים בכלי עם שמן הזית להשרייה לשעות ספורות במקרר(כ- שעתיים).
4
4. מניחים את השיפודים על מנגל חשמלי או גריל(כ-5 דקות כל צד).
5
5. חשוב ביותר למרוח את נוזל ההשרייה תוך כדי הבישול כל הזמן.
המתכון נכתב ב-11/10/2006