דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות

מצרכים

ל-4 מנות:
1 חבילת כבד
10 תמרים יבשים חתוכים לאורך (רצועות דקות)
3 כפות סילאן (דבש תמרים)
2 בצל חתוך לעיגולים
מעט שמן

אופן ההכנה

1
מטגנים את הבצל בשמן
2
דקה לפני שנהיה שקוף להוסיף את התמרים ולהמשיך לטגן עוד 2 דקות
3
להוסיף את הסילאן לערבב ולאחר 5 ד' בערך
4
להוסיף את הכבד להמשיך בישול תוך כדי ערבוב עדין
5
יש להזהר לא ליבש את הכבד
המתכון נכתב ב-11/10/2006