בישולה
כי גם שולה אוהבת לבשל
תפריט
חגים ומועדים
ארוחת שישי
חנוכה
לפני ואחרי צום
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
שבת
מטבח
אותנטי אחר
איטלקי
אסייתי
בולגרי
יווני
מרוקאי
עיראקי
פרסי
תימני
מיוחד
בריאות
טבעוני
ללא ביצים
צמחוני
מכשירים
אופה לחם
משקאות
אלכוהולים
משקאות
משקאות חמים
משקאות קרים
סוג מנה
אורז
בשרי
דגים
חלבי
מאפים
ממרחים
מנה ראשונה
מרקים
סלטים
עופות
פסטות
פשטידות, פאי וקישים
קינוחים
תוספות
רטבים
רטבים כלליים
רטבים לבשרים
רטבים למתבל
רטבים לסלט
רטבים לפסטה
רטבים לקינוחים
חיפוש מתכונים
כבד ברוטב תמרים
דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
30 דקות
זמן עבודה
30 דקות
מצרכים
ל-4 מנות:
1
חבילת כבד
10
תמרים יבשים חתוכים לאורך (רצועות דקות)
3 כפות
סילאן (דבש תמרים)
2
בצל חתוך לעיגולים
מעט שמן
אופן ההכנה
1
מטגנים את הבצל בשמן
2
דקה לפני שנהיה שקוף להוסיף את התמרים ולהמשיך לטגן עוד 2 דקות
3
להוסיף את הסילאן לערבב ולאחר 5 ד' בערך
4
להוסיף את הכבד להמשיך בישול תוך כדי ערבוב עדין
5
יש להזהר לא ליבש את הכבד
המתכון נכתב ב-11/10/2006
תגיות:
בשרי (סוג מנה)
,
בשרי (סוג מנה)
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה
דירוג
אהבתי
לא אהבתי
שם (יוצג באתר)
דואר אלקטרוני (לא יוצג באתר)
התגובה שלך