1
1. מניחים בסיר את תפוחי האדמה בקליפתם ומכסים בזמורות הגפן.
2
2. מוזגים את היין כך שתפוחי האדמה וחלק מזמורות הגפן יכוסו ביין.
3
3. מניחים את הנקניקיות כך שלא יבואו במגע עם היין. מכסים ומרתיחים במשך שעה על אש נמוכה.
5
1. מטגנים את בצלי השאלוט בחמאה עד שהם מזהיבים.
6
2. מוסיפים את רכז העגבניות, היין הלבן, המלח, הפלפל השחור והפטרוזיליה ומבשלים כעשר דקות על אש נמוכה. לפני ההגשה מוסיפים כף חמאה.
7
- מומלץ להגיש לצד המנה, כוס יין מאותו סוג של היין ששימש לבישול.