דרגת קושי
3 / 5
זמן הכנה
40 דקות
זמן עבודה
40 דקות

מצרכים

ל-18 מנות:
2 נתחי צלע שלמים - 5 צלעות כל אחד
0.5 כוס שמן זית
8 שיני שום כתוש
2 כפיות מלח גס
2 כפיות פלפל שחור גרוס
3 כפות עלי רוזמרין

אופן ההכנה

1
1. מנקים את הבשר מהעצמות, שתישארנה חשופות ללא בשר.
2
מעסים את הבשר עם שמן הזית והשום. בוזקים מלח גס, פלפל שחור ועלי רוזמרין.
3
2. קושרים את הצלעות כך שהעצמות שזורות זו בזו.
4
3. צולים בתבנית צלייה, בתנור שחומם מראש לחום גבוה של 200 מעלות למשך 25-30 דקות. כאשר פורסים את הצלעות - גוון הבשר צריך להיות אדמדם. (מומלץ לכסות את העצמות בנייר אלומיניום בזמן הצלייה).
המתכון נכתב ב-11/10/2006