500 גרם חזה עוף, מושחם בגריל, חתוך לרצועות
24 זיתים שחורים, מגולענים וחתוכים לפרוסות
12 שיני שום קונפי, ראה מתכון נפרד
500 גרם פטריות שמפניון, חתיכות
3 כפות בזיליקום טרי, קצוץ
0.5 ליטר ציר בקר, ראה מתכון נפרד
0.5 ליטר ציר עגבניות, ראה מתכון נפרד
1
1. מרתיחים בסיר את המים, ולאחר הרתיחה מוסיפים את מעט מלח. מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה ומסננים.
2
2. בסיר נפרד מחממים את שמן הזית, העגבניה הקצוצה, הזיתים השחורים, שום קונפי, פטריות, רצועות העוף והבזיליקום. מערבבים היטב כשלוש-ארבע דקות על אש גבוהה.
3
3. מוסיפים את ציר העגבניות (קולי) ואת ציר הבקר, מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כשמונה דקות עד שהרוטב מסמיך.
4
4. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים מייד עם גבינת פרמזאן מגוררת בצד.