לפעמים יש דברים שאנחנו קונים בסופר והם מלאים בחומרים שאנחנו לא באמת צריכים, בואו יחד איתי להכין מיץ עגבניות מאפס והרבה יותר בריא
כמות: 20 מנות
מצרכים
אופן ההכנה
1
שוטפים את העגבניות ומסירים גבעולים.
2
מוציאים את תוכן העגבניה וחותכים את הקליםה הבשרנית.
3
בסיר גדול, עם מים, מניחים את העגבניות
4
מביאים לרתיחה על חום נמוך תוך כדי ערבוב מתמיד.
5
מכסים, מקטינים את האש ומבשלים במשך 15 דקות.
6
מעבירים את המיץ דרך מסננת ונפטרים מחלקי העגבניה הקשים.
7
מביאים לרתיחה ומרתיחים למשך 5 דקות.
המתכון נכתב ב-11/12/2024
תגובות על המתכון
נשמח לשמוע אם אהבת את המתכון, ולענות על כל שאלה