דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
7 דקות
זמן עבודה
7 דקות

מצרכים

5 פטריות שמפניון
2 ביצים
1 קערה עם פרורי לחם
תבלינים לפי הטעם
0.25 כוס שמן קנולה
0.25 כוס שמן זית
קופסא גבינת עיזים

אופן ההכנה

1
מעבירים את הביצים לקערה ומערבבים עד שמתקבל צבע אחיד.
2
בקערה נפרדת מערבבים את התבלינים עם פרורי הלחם.
3
מפרידים את ראשי הפטריות מהרגל. ומכניסים פנימה חתיכה של גבינת עיזים
4
מחממים את השמן במחבת. טובלים את הפטריות בביצה, פרורי לחם, שוב בביצה ושוב בפרורי לחם. מטגנים משני הצדדים.
5
מומלץ להגיש לצד פסטו או גבינה מתובלת
המתכון נכתב ב-27/11/2024