דרגת קושי
2 / 5
זמן הכנה
15 דקות
זמן עבודה
15 דקות
סלט הכרוב הלבן עם שומשום הוא פשוט מושלם! כל פעם שאני מכינה אותו, הוא תופס ישר את תשומת הלב. השומשום הקלוי מוסיף קראנץ' טעים, והקונטרסט בין החמיצות של החומץ למתיקות של הסוכר יוצר טעם מדהים. הוא קל ומהיר להכנה, מושלם כתוספת בכל ארוחה.
כמות: 4-6 מנות
סלט כרוב, הנה מתחילים - סלט כרוב לבן ושומשום
סלט כרוב, הנה מתחילים

מצרכים

1 כרוב לבן
1/3 כוס שמן (רצוי קנולה)
1/3 כוס חומץ
1/3 כוס רוטב סויה
2 כפות סוכר
200 גרם שומשום

אופן ההכנה

1
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות במעבד מזון ומעבירים לקערה גדולה אפשר גם עם פומפיה או עם סכין, מה שנוח לכם.
2
מערבבים היטב את השמן, החומץ, רוטב הסויה והסוכר, שופכים על הכרוב ומערבבים.
3
קולים במחבת את השומשום, מוסיפים לקערה ומערבבים.
4
אוטמים ומצננים במקרר במשך מספר שעות, לספיגת הטעמים.
המתכון נכתב ב-01/11/2024