דרגת קושי
3 / 5

מצרכים

400 גרם דלעת
3 גזרים
1 בצל
כף שמן
½ 4 כוסות מים
150 גרם טופו
כפית כמון
קורט אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל

אופן ההכנה

1
חותכים את הדלעת, הגזרים והבצל לחתיכות גסות, ומאדים אותם בסיר עם כף שמן במשך 5 דקות. מוסיפים 4 כוסות מים ומבשלים עוד 10 דקות.
2
מערבלים את הירקות והמים בבלנדר או במעבד מזון ומחזירים לסיר.
3
מערבלים גם 150 גרם טופו בתוספת חצי כוס מים, עד לקבלת מרקם קרמי, מוסיפים למרק ובוחשים.
4
מתבלים את המרק בכמון, באגוז מוסקט ובמלח ובפלפל לפי הטעם. מגישים חם.
המתכון נכתב ב-12/10/2006